DETALII RETUR

  • Returnarea produsului neperisabil
  • 14 zile drept de retur
  • Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs neperisabil pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

 

Foarte important de stiut!

  • Produsele din Florărie sau Dulciurile NU pot fi returnate.
  • Produsele pot fi returnate doar daca se afla in starea lor initiala, in ambalajul original (asa cum au fost primite), nu au fost desigilate, modificate sau nu au suferit vreo interventie fata de starea lor fizica initiala.
  • Dacă produsul a fost însoțit de cadouri, este necesară și returnarea acestora;
  • Nu poate fi returnat un singur produs dacă acesta este parte al unui set. În cazul în care ești nemulțumit de un singur produs ce face parte dintr-un set, te rugăm să returnezi întregul set, menționând care dintre produse te nemulțumește.
  • Procesul de returnare se realizează prin curier. Ai posibilitatea de a alege singur firma de curierat, ținând cont de faptul că vei suporta costul de transport perceput de firma în cauză. Te rugăm să sigilezi coletul și nu uita să incluzi în acesta și documentele cu care produsul a fost livrat inițial.

Adresa la care trebuie returnat coletul este Str. Intrarea Ochiuri, nr 1, sector 6, Bucuresti.

Coletul trebuie sa vina insotit de numele in clar al expeditorului si numarul sau de telefon. Nu se accepta colete cu valoare ramburs sau cu valoare transport de plata. Cheltuielile de retur sunt suportate de catre client. Pentru stornare clientul are obligatia de a trimite prin SMS si/sau email contul sau bancar cu toate informatiile aferente (nume complet, cont iban, numele bancii).

  • Produsele trimise ca retur pot fi schimbate, inlocuite sau se poate cere stornarea valorii de achizitie.

Inainte de initierea procedurii de retur va rugam sa ne contactati telefonic la 0722 466 111sau prin email la comenzi@kalli.ro.

  • Suma va fi returnata de catre Kalli in 10 zile lucratoare.

*Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative , “Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”
**Art. 11 din O.U.G. 34/2014, “Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract”

– Magazinul “kalli.ro” face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.